Jouw dierbare leven, jouw boek

‘Schrijf het van je af’ hoor ik regelmatig na het overlijden van mijn dierbare. Maar wat als je niet goed weet waar je moet beginnen? Of wat je moet vertellen? Dan biedt dit boek je ondersteuning. Het staat boordevol vragen over jouw band met je dierbare. Want wie er ook is overleden: die band is er. Het verdriet is echt en mag er zijn. In Jouw dierbare leven beschrijf je jouw visie op het leven van je dierbare.

Niet denken, maar doen
Het opschrijven van je leven met je dierbare werkt vaak bevrijdend. maar er is nog een manier om goed om te kunnen gaan met je verdriet: niet denken, maar doen. Daarom bevat dit boek ook ‘doe’-opdrachten om je dierbare te herdenken. Maak een collage, maak een gedenkkistje of maak een wandeling is slechts een kleine greep uit de gevarieerde opdrachten. Je hoeft ze niet allemaal te doen. Doe alleen de opdrachten die bij jou passen. Want het boek is jouw boek met jouw herinneringen aan het leven met je dierbare.

Kies voor jou
Je dierbare zal altijd een deel van jou zijn, maar op een dag is het tijd om weer voor jezelf te kiezen. Geef aandacht aan jezelf door voor jezelf te kiezen. Hoe zwaar het verdriet ook is, jij gaat door met leven. En het is fijn als dat leven – ondanks het gemis – weer plezierige, vrolijke, kostbare en prachtige momenten kent.

De rol van TenPages.com
Om ervoor te zorgen dat dit boek binnenkort in de boekhandel ligt, zette ik op vrijdag 7 september 2012 20 pagina’s van dit boek op de website van TenPages.com. Vanaf dat moment had ik 4 maanden de tijd om 2000 aandelen van € 5,00 per stuk te verkopen aan minstens 100 aandeelhouders. Op 10 december 2012 was het zover. Ik verkocht 2000 aandelen aan 133 aandeelhouders.

Op zoek naar de uitgever
Een zoektocht naar een geschikte uitgever volgde tot juni 2013. Ik ben er trots op dat boek ‘Jouw dierbare leven’ medio maart 2014 zal worden uitgegeven door Uitgeverij Van Brug. Deze uitgever maakt boeken over mensen en hun levenservaringen, gezin & gezondheid, management en ondernemen. Daar pas het boek ‘Jouw dierbare leven’ natuurlijk uitstekend bij! De eerste editie wordt de moeder-editie, waarin je het gemis van je moeder kunt verzachten.