Grootaandeelhouders van Jouw dierbare leven: bedankt!

Als je 20 aandelen of meer bezit in Jouw dierbare leven, ben je grootaandeelhouder en mag je op deze pagina aanwezig zijn. Sta als bezoeker even stil bij deze pagina. Deze mensen en bedrijven geven Jouw dierbare leven bestaansrecht. Dank daarvoor!

 

Jouw dierbare leven bedankt de volgende grootaandeelhouders:

 

Bladerboekjes


Beleef het gevoel van papier en het gemak van digitaal. U kunt de bladerboekjes via de website bestellen. Wilt u eerst nog iets vragen? Geen probleem. U kunt ons bereiken via 06 3042 0512 of via e-mail: post@bladerboekjes.nl.


dierbare boekjes


Een dierbaar boekje is bedoeld om dierbare documenten na het overlijden van uw dierbare te kunnen delen met de familie, vrienden en kennissen van de overledene. Zodat iedereen op elk gewenst moment even terug kan kijken op een dierbaar en kostbaar leven.So-grafie is sterk in grafische producties en grafische vormgeving. So-grafie geeft trainingen in Adobe applicaties en geeft advies en begeleiding op het grafische vlak. So-grafie is een veelzijdig bedrijf met veel kennis in huis.


Stichting Kika


Livecast vroeg mij of op zijn verworven advertentieplek ook een advertentie voor Stichting Kika (kinderen kankervrij) mocht staan. Natuurlijk! De stichting steunt onderzoek naar het voorkomen van kanker en het verzachten van de bijverschijnselen van de behandeling. Klik op het logo en steun Kika!